Na naslednji strani boste našli različne znamke sesnih gum za molzne stroje in molzišča, ki vam jih sedaj ponujamo, kot alternativo za originalne. Sesne gume JOLLY-DAIRY in SPAGGIARI italijanskega podjetja. V pomoč pri izbiri najustreznejše alternativnih sesnih gum originalnim, imate tabelo z vsemi šiframi originalnih proizvajalcev sesnih gum Boumatic, Dairymaster, DeLaval, Flaco, Fullwood, Gascoine-Melotte, Inpuls, Interpulse, Italian style, Manovac, Milfos, MS, Meltec, Miele, National, Oktav, Orion, Sac, Strangko, Tacnosac, Westfalia, Lely… in še druge.
V tabeli pogledate originalne oznake in potem lahko zraven izberete katera “neoriginalna” sesna guma najbolj ustreza vašim potrebam pri vsakodnevni molži, da dobite kar je najboljše za vas.

sesne gume
sesne gume
sesne gume
sesne gume

Za vsa vprašanja smo vam seveda na voljo preko spodnjega obrazca, ali pa nas pokličite na 031 454 544. Lahko nam seveda tudi pišete na naš email naslov neza@bric.si

Prav tako nas lahko spremljate na našem Facebook profilu: Kmetijski zavod Bric

Sesne gume Jolly Dairy

Tukaj najdete katalog sesnih gum Jolly Dairy.

Jolly Dairy gume omogočajo popolno zamenljivost z originalnimi sesnimi gumami drugih proizvajlcev in zagotavljajo odlično kakovost, zahvaljujoč mešanici iz ameriške gume, ki jo je odobril Evropski preskusni inštitut (RAL G-39). Zdaj brez ftalatov! Te sesne gume niso originalne. Štejejo pa se kot izjemno prilagodljive različnim blagovnim znamkam molznih strojev in molzišč. Reference in opisi, uporabljeni na teh straneh, so označeni samo za namene identifikacije pravih sesnih gum.

sesne gume bric

Sesne gume Spaggiari

Tukaj najdete katalog sesnih gum Spaggiari.

Gume Spaggiari omogočajo popolno zamenljivost z originalnimi sesnimi gumami drugih proizvajlcev in zagotavljajo odlično kakovost, zahvaljujoč mešanici iz ameriške gume, ki jo je odobril Evropski preskusni inštitut (RAL G-39). Zdaj brez ftalatov! Te sesne gume niso originalne. Štejejo pa se kot izjemno prilagodljive različnim blagovnim znamkam molznih strojev in molzišč. Reference in opisi, uporabljeni na teh straneh, so označeni samo za namene identifikacije pravih sesnih gum.

sesne gume bric