Pasovi za interno označevanje živali

Pasovi za interno označevanje živali se uporabljajo za označevanje goveda okoli noge ali drobnice okrog vratu – posebej primerno za mlečne živali na molzišču. Na razpolago so tudi v elektronski izvedbi.

Obeski potiskani z zaporedno številko

Obeski interno označevanje živali za okoli vratu so namenjeni označevanju drobnice. Nekateri rejci imajo raje tak način označevanja, ki pa ni uraden. Obeski so različnih barv, tako da so lažje vidni že na daleč.

POŠLJI NAROČILO SEDAJ

Prazne barvane znamke za interno označevanje živali

Za interno označevanje lahko uporabite prazne barvane znamke, ki so enake velikosti kot znamke za drobnico. Barvane znamke so primerne za označevanje prašičev ali drobnice. Na voljo so bele, oranžne, zelene, rumene, vijolične in modre prazne ušesne znamke. Na znamke lahko pišete s flomastrom Allflex za trajno pisanje.

Flomaster

Poseben flomaster za pisanje po praznih ušesnih znamkah je primeren za dodatno interno označevanje živali. Flomaster zagotavlja neizbrisljiv in dolgotrajen izpis.

Barvane znamke TIP-TAG za interno označevanje jagnjet ob rojstvu

Barvane znamke tip-tag so namenjene za označevanje jagnjet ob rojstvu, za lastno evidenco. Ušesne znamke so potiskane z zaporednimi številkami. Znamke so na voljo v beli, rumeni, rdeči, modri in zeleni barvi.

TSU vzorčenje hrustanca za genomiko

Ta sistem uporabljamo za jemanje vzorcev ušesnega hrustanca. Epruvetka vsebuje konzervans, ki omogoča pošiljanje vzorca v laboratorij ali zamrzovanje le tega. Vzorci tako nepoškodovani prispejo v laboratorij in prihranijo slabo voljo vsem – vzorčevalcem, lastnikom in laborantom.